Цветя и подаръци

Изпратете цветя онлайн от cvetenrai.com с безплатна доставка за Банско! Най-доброто място за поръчка на цветя онлайн в Банско!
Независимо дали търсите рози, орхидеи, кошници за подаръци, цъфтящи растения или сватбени букети, ние имаме най-висококачествените цветове и най-професионалните цветари, които могат да създадат точно това, което поръчвате.
Поръчайте цветя онлайн за всички поводи и празници!
Изберете перфектния подарък от най-добрата селекция от цветни аранжировки, рози, смесени букети, плодове, гурме кошници и други подаръци.
С голямо разнообразие от цветове, размери и сезонни теми, ние имаме цветя и подаръци за всички! Професионална украса за събития – кръщенета и сватби. Изработваме булчински букети, правим и украса за автомобил и ресторант за Вашият сватбен ден.

Цветя и подаръци

Услугата ни „Поръчка и доставка в същия ден“ е на разположение всеки ден, за всички сезони: пролет, зима, лято и есен. За да изпратите цветя в рамките на един ден, трябва само да направите поръчката си до 11.00 часа.
Ще ви помогнем да намерите и доставите перфектните цветя, растения или подаръци, за да отпразнувате най-значимите моменти от живота – рождени дни, годишнини, сватби и кръщенета.
Доставяйте усмивки през цялата година с нашата безплатна доставка за гр. Банско! Доставката на цветя и подаръци за:
Разлог, Баня и Добринище е само 5 лв.
Бачево и Драглище 10 лв.
Белица и Якоруда 15 лв. Разполагаме със собствен транспорт за доставка в тези населени места.

Безплатна доставка за Банско

ул. "Цар Симеон" 30, гр. Банско

Понеделник - Събота: 9:00 - 20:30 ч.

Неделя: 9:00 - 17:00 ч.